CANOR AUDIO

PŘÍSPĚVEK #82 CANOR VIRTUS M1 ZÍSKAL PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ CENOU GRAND PRIX 2023

Časopis Stereo Sound udělil Canoru Virtus M1 ocenění Grand Prix 2023, na které jsme opravdu hrdí.
.
Je známo, že Stereo Sound Grand Prix je nejprestižnější audio soutěž v Japonsku a možná jedna z nejnáročnějších na světě.
Je to dáno tím, že toto ocenění je nediskriminační soutěží. Jinými slovy, neexistují žádné samostatné divize, jako je divize reproduktorů nebo divize výkonových zesilovačů a nerozlišuje se ani podle žánru nebo ceny.
.
Z přibližně 300 nových audio produktů uvedených na trh v průběhu roku je vybráno pouze asi 30 produktů, z nichž je vyhodnocen vítězný výrobek.
.
Jinými slovy, skutečnost, že Canor Virtus M1 získal toto ocenění, je opravdu úžasná.
Více informací o monobloku Virtus M1 najdete zde:
.
Zesilovače značky Canor Audio si poslechneš a vyzkoušíš v HiFi studio HiFi studio EVEREST
.
více informací nalezneš na:
Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají
.
EVEREST AUDIO SERVICES s.r.o.
Oficiální dealer Canor Audio v ČR
.
 

O SPOLEČNOSTI CANOR AUDIO

Společnost CANOR AUDIO, specialista na elektroniku se sídlem v Prešově na Slovensku, vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní audio produkty již více než 25 let – pod svým jménem i jménem několika celosvětově úspěšných hi-fi značek. Společnost CANOR přitom klade zvláštní důraz na to, aby vyráběné špičkové komponenty kombinovaly vynikající kvalitu zvuku, nejmodernější elektroniku, vysokou úroveň komfortu ovládání a jedinečnou estetiku. Aby bylo možné splnit ty nejvyšší nároky, spoléhá 80členný tým společnosti CANOR AUDIO na nejmodernější výrobní technologie při montáži elektronických desek, vlastní výrobu krytů a technické vychytávky, jako je vlastní stíněná měřicí místnost pro testy EMC a rádiového vysílání.

GTranslate »