ANTHEM KINO / VÍCEKANÁLOVÝ ZVUK / HOME CINEMA / SÉRIE ANTHEM MRX, ANTHEM AVM A ANTHEM MCA KANADSKÝ AUDIOVIZUÁLNÍ SPECIALISTA

Konečně je to tady! Anthem MRX. Přemýšlíte o TOP domácím kině? Chcete proměnit svoji poslechovou místnost anebo obývák v nekompromisní kino? Užívat si tak s celou rodinou vaše oblíbené filmy a seriály? Anebo rádi posloucháte hudbu, využíváte streamované platformy?.. Internetová rádia, Tidal, Spotify aj., anebo chcete plně využít potenciál herních konzolí typu Playstation a Xbox? Máme to tedy stejně a vše zmiňované si u nás vyzkoušíte !???

Jsme tady pro Vás, přijďte se podívat do našeho audio studia vychutnat si vícekanálové podání zvuku Dolby Atmos v plném zobrazení 4K! AV receivery jsou špičkou ve své třídě s vynikajícím poměrem výkon/cena.

Kanadská značka a nabízí potrfolio modelů Anthem MRX, AVM a MCA.. špička v oboru AV receiverů a multikanálových procesorů. A/V receivery MRX společnosti Anthem (též domácí kina anebo systém prostorového zvuku) se snaží maximalizovat zvukový výkon, který byl dříve v dané cenové kategorii nedosažitelný. Na základě předchozích modelů jsme přidali nejnovější verzi ARC Genesis. Dále vyvinuli přesnější kalibrační mikrofon, webové uživatelské rozhraní Anthem, integrovanou podporu streamování, objektově orientované zvukové kodeky s podporou až 15,2 kanálů a čistý výkon, kterým je společnost Anthem známá, až 140 W na kanál.

Modely MRX 540, 740 a 1140 představují skvělý způsob, jak přinést prvotřídní zvuk do jakéhokoli domácího kina nebo multimediální místnosti. Bezproblémově integrujte svůj chytrý televizor nebo projektor díky 7 vyhrazeným vstupům HDMI 8K, které podporují průchod 8K/60Hz nebo 4K/120Hz, a 2 vyhrazeným výstupům s eARC. S MRX si můžete vychutnat video v kvalitě 8K ze všech svých zdrojových zařízení 8K v úžasné čistotě a kvalitě. 

HiFi studio EVEREST
EVEREST AUDIO SERVICES s.r.o.
777956292
Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají

#avreceiver #homecinema #homethreathre #audiovideo#audiovisualcinema #anthemreceivers #anthemcanada#topreceivers #playstation #athenmcz #xboxx #highendaudio#livingroom #familycinema #bestofthebest #hifistudioeverest#tubexstore #topquality #hifistudio #bestsound #audiovisual#mrx540 #mrx740 #mrx1140 #AVprocessor #canadiananthem

GTranslate »