SENZAČNÍ KOMBO KOMPONENT UNICODUE A CDDUE K POSLECHU A VYZKOUŠENÍ V NAŠEM AUDIO STUDIU

Představujeme vysoce funkční a výkonné kombo komponentů italského výrobce Unison Research . Jedná se o hybridní zesilovače a periferie série Unico. Všestranné využití špičkového DAC si vyzkoušíte na vlastní uši z variací digitálních zdrojů. Pro domluvu poslechového času UNICO SERIES ve studio nás kontaktujte.

Zesilovač Unison Research Unico Due je nejnovějším zesilovačem společnosti Unison Research, který využívá desetiletí zkušeností společnosti Unison Research v oblasti designu a výrobních technologií. Zachovává si všechny nejlepší vlastnosti, díky kterým byl jeho předchůdce úspěšný, a přináší nové a vylepšené funkce. Unison Research Unico Due je vysoce výkonný integrovaný zesilovač, který kombinuje elektronkový předzesilovač s polovodičovým koncovým stupněm pro špičkový výkon ve své třídě. Tento zesilovač Vás jednoduše přivede do světa populárního a všestranného digitálního audia.

Na druhou stranu CDDue není pouhým přehrávačem CD, ale kombinuje D/A převodník vysoké úrovně s koncovým stupněm Valve a špičkovou mechanikou CD. Je bohatý na funkce, flexibilní a přizpůsobitelný preferencím posluchače. K přehrávači Unico CDDue lze připojit celou řadu externích zdrojů, včetně notebooku nebo počítače pro přehrávání všech známých zvukových formátů – včetně DSD – přes USB.

Více na vlastní uši ve studiu EVEREST,

www.HiFistudioEVEREST.cz
Audiostudio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají

Info o cenách produktů na našem eshopu Tubex-Store.cz
UnicoDue
https://www.tubex-store.cz/unico-due/
Unico CDDue
https://www.tubex-store.cz/unico-cd-due/

#audiostudio #hifistudio #highendaudio #hybridamplifier #tubeamplifier #solidstate #authenticsound #madeinitaly #unison#unisonreseachit #unicodue #cddue #valveamplifier #ubsound #ubsoundB45#ubsoundT55 #hdnss #unisonmaxmini#maxmini

GTranslate »