dCS Bartók

ODHALENÍ KAŽDÉHO DETAILU S dCS ( konkrétně dCS Bartók)

Pro společnost dCS tyto detaily přesahují fyzickou nebo technickou stránku a zahrnují samotnou podstatu hudby. Řešením všech aspektů nahraného zvuku, od nejjemnějších nádechů a intonací až po pocit prostoru, hloubky, času a harmonického pohybu. Snažíme se odhalit nejen umělecké kvality nahrávky, ale i emoce, napětí a atmosféru, které se pod ní skrývají. Představit tak zážitek, kdy hudba působí „správně“ a zároveň dokonale.

Toho dosahuje společnost dCS díky nebojácnému inženýrství, důkladnému vývoji a pečlivému řemeslu. Byla založena v roce 1987 a více než 30 let definuje hranice digitálního zvuku a vyvíjí řadu průkopnických produktů a technologií, které prezentují zvuk s každou jeho nuancí.

Každému produktu je věnována dostatečná péče, přemýšlení, posedlost a pozornost detailům jako umělci a tvůrci, kterým systémy produkty dCS slouží. Každý z komponentů je navržen a ručně sestaven v Cambridge v Anglii prvotřídním týmem designérů, inženýrů a techniků: výjimečnou skupinou lidí, které spojuje vášeň pro hudbu a neochvějné odhodlání ovládnout svůj obor.

Na vědomí se dává blízká přítomnost výjimečné komponenty dCS Bartók v našem audio studiu.

Těšte se s námi a při poslechu naviděnou!

HiFi studio EVEREST
EVEREST AUDIO SERVICES s.r.o.
Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají

GTranslate »