Rogue Audio Logo by HiFi studio EVEREST

ROGUE ATLAS MAGNUM III – elektronkový koncový zesilovač 100w / KT120

Nově zalistován a brzy připraven k poslechu koncový plně elektronkový zesilovač Atlas Magnum III. Je navržen tak, aby porazil soupeře z mnohem vyšší váhové kategorie. V tomto ohledu je skutečným mistrem světa. Atlas Magnum snadno konkuruje zesilovačům, které stojí několikanásobně více. Nastavuje tak nové standardy ve třídě cenově dostupných lampových zařízení. Díky obvodovému řešení převzatému z nejpokročilejších konstrukcí Rogue Audio Atlas bez námahy zprostředkuje detaily a nuance i těch nejnáročnějších hudebních pasáží. Se svými lampovými 100 watty na kanál je zesilovač schopen dosáhnout realistické úrovně zvuku, která může konkurovat pocitu z poslechu živé hudby.
 
VÍCE INFO POD ODKAZEM NÍŽE
Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají

O ROGUE AUDIO (USA)

Rogue Audio navrhuje a vyrábí elektronkové komponenty v Brodheadsville v Pensylvánii již více než 20 let. Za tu dobu si společnost vybudovala pověst firmy s výjimečným výkonem za rozumné ceny. Aby dosáhl svých výkonnostních cílů, prezident a hlavní konstruktér společnosti Rogue, Mark O’Brien, věří v uplatňování pevných inženýrských zásad. Pečlivý výběr dílů a pozornost věnovanou detailům i při výrobě. Na co O’Brien nevěří, je okázalý marketing, mlžení a přicházení s novými modely jen proto, aby udržel své zákazníky v kolotoči upgradů. Když tedy Rogue představí novou edici modelu, který je v jeho portfoliu již více než deset let, je to proto, že si právě on a jeho tým myslí, že našli způsob, jak vylepšit něco jiného než výrobní štítek.

TECHNICKÝ POHLED NA MAGNUM ATLAS III

Z technického hlediska představuje Atlas Magnum III špičku v konstrukci lampových zesilovačů. Naddimenzovaný lineární napájecí zdroj uchovává obrovskou energii pro dynamický headroom, který skvělá vystoupení vyžadují. Nový přepínač Ultralinear/Triode umožňuje oba provozní režimy: Ultralinear pro slam a čistou triodu pro maximální hladkost lampového zesilovače. Lampové obvody jsou prvotřídní s krátkými signálovými cestami a nízkou úrovní šumu. Nakonec jsou použity přesné komponenty, které zajišťují transparentnost a vzdušnost, tak důležité pro přesnou hudební reprodukci.

ZÁVĚREM O ALTAS MAGNUM III

Audio zesilovač Atlas Magnum III od Rogue Audio má vše, co by měl moderní elektronkový zesilovač mít: solidní konstrukci, snadné nastavení a údržbu, přiměřený výkon s velmi malým vlastním šumem a zvuk, který ukazuje trochu elektronkové vřelosti, aniž by rozmazával detaily dobrých nahrávek. Disponuje velice dobrou tonální vyvážeností, stejně tak velice citlivě reprodukuje zvukové scény s ohromným výkonem. Díky všem těmto skutečnostem je Atlas Magnum III vynikající volbou zesilovače, na kterém lze začít stavět celý hudební a výkonný systém. Produkty Rogue jsou ručně vyráběny v USA ze součástek pocházejících z co nejmístnějších zdrojů. V oboru, který je možná nejznámější svými stále výše stoupajícími cenami, není nic jiného než ohromující, že vše výše uvedené lze získat za tyto peníze.

Rogue Atlas Magnum III je nejen skvělý zesilovač, ale také skvělá hodnota – vřele doporučujeme.

GTranslate »