Rogue Audio Logo by HiFi studio EVEREST

ROGUE CRONUS ATLAS MAGNUM III TO JE 100W ČISTÉHO LAMPOVÉHO VÝKONU!

Audio poslechové a zážitkové studio EVEREST uvádí plně elektronkový zesiloavač Rogue Audio Cronus Atlas Magnum III…
 
Elektronkový zesilovač a také oceňovaný model Rogue Audio Cronus Atlas Magnum III americké výroby si ve světě špičkového audia získal záviděníhodnou pověst. Čistá lampová konstrukce poskytuje hladký, velice transparentní a téměř fluidní tón, díky kterému se tento zesilovač stal velice oblíbeným. Vňitřní obvody převzaté z těch nejpokročilejších konstrukcí dílny Rogue Audio, Cronus Atlas Magnum III 100 WPC bez námahy reprodukuje i ty nejnáročnější a složité hudební pasáže!
 
Předpětí výkonových elektronek nastaveno, stejně tak hodnoty možného nastavení u Phono sekce (60dB & 100ohm) v závislosti na používané přenosce Kuzma CAR40.
 
Zveme k poslechu v absolutně bezkonkurenčím zapojení s topovým zdrojem signálu do našeho audio studia HiFi studio EVEREST. Zvuk jaký jste ještě neslyšeli! Zavolejte, na termínu se domluvíme.
 
HiFi studio EVEREST
Audio studio pro náročné a také ty, co to ještě neznají
více info o lampových zesilovačích Rogue Audio ZDE
 

O SPOLEČNOSTI ROGUE AUDIO

Konstrukce zesilovačů Rogue Audio kombinuje špičkovou topologii elektronkových obvodů s pečlivě navrženým uspořádáním obvodů, aby bylo dosaženo vynikajícího výkonu. Neodolatelná pozornost věnovaná integritě zvukové signálové cesty a napájecích zdrojů vede ke skutečně vynikajícím konstrukcím. I ten nejnáročnější audiofil si vychutná dokonalou věrnost nahrávek reprodukovaných se zapojením zesilovačů a komponentů Rogue Audio.

Rogue Audio navrhuje a vyrábí elektronkové komponenty v Brodheadsville v Pensylvánii již více než 20 let. Za tu dobu si společnost vybudovala pověst firmy s výjimečným výkonem za rozumné ceny. Aby dosáhl svých výkonnostních cílů, prezident a hlavní konstruktér společnosti Rogue, Mark O’Brien, věří v uplatňování pevných inženýrských zásad, pečlivý výběr dílů a pozornost věnovanou detailům i při výrobě. Na co O’Brien nevěří, je okázalý marketing, mlžení a přicházení s novými modely jen proto, aby udržel své zákazníky v kolotoči upgradů. Když tedy Rogue představí novou edici modelu, který je v jeho portfoliu již více než deset let, je to proto, že si právě on a jeho tým myslí, že našli způsob, jak vylepšit něco jiného než výrobní štítek.

VÍCE INFO O PRODUKTECH ROGUE AUDIO ZDE


GTranslate »