CANOL LOGO

CANOR AI1.20 dílny Canor Audio – integrovaný zesilovač velkého zvuku!

CANOR AI1.20 je mnohokrát oceňovaný integrovaný zesilovač pro velké kluky (případně i velké holky) a ty, co vědí, co od HiFi očekávat. Zesilovač Canor AI1.20 pracuje v čisté třídě A s výkonem 50 W na kanál s reléovým atenuátorem se dvěma samostatnými bloky pro každý kanál.

Kvality zesilovače Canor AI1.20 pochopitelně vyniknou v řádném zapojení s adekvátními komponenty a přesně takovou si poslechnete v HiFi studio EVEREST!

Tento špičkový zesilovač je určen těm, kteří:
– touží po vynikající reprodukci po dlouhá desetiletí
– se nechtějí motat stále v bludném kruhu špatného HiFi
– poslouchají a hudbu mají opravdu rádi
– nejsou tak bohatí, aby si kupovali levné věci
– zaslouží si to

Není určen následujícím skupinám:
– špekulantům
– bazarovým „obracečům“
– lidem poslouchající „zvuky“
– bastlířům a „nevěřícím“

Přejeme pěkný víkend všem a na viděnou u poslechu komponentů Canor Audio se těší :),

HiFi studio EVEREST
www.HiFistudioEVEREST.cz
Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají
EVEREST AUDIO SERVICES s.r.o.
Oficiální dealer Canor Audio v ČR

Recenze CANOR AI1.20 zde:
https://hifiplus.com/articles/canor-ai-1-20-integrated-amplifier/
a také zde:
https://www.youtube.com/watch?v=rUO2s4BYEmk

#canoraudio #canoraudiocz #integratedamplifier #classA #2x50w #highendhifi #audiophile #hifiporn #hifistudioeverest #tubexstore #zhovnabicneupletes #greatsouznding #audiovisual #daconverter #higtechaudio #bestsoundingstudio #amplifier #cdplayer #solidstate #greatvalueformoney #highfidelity


Společnost CANOR AUDIO, specialista na elektroniku se sídlem v Prešově na Slovensku, vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní audio produkty již více než 25 let pod svým jménem i jménem několika celosvětově úspěšných hi-fi značek.

Společnost CANOR přitom klade zvláštní důraz na to, aby vyráběné špičkové komponenty kombinovaly vynikající kvalitu zvuku, nejmodernější elektroniku, vysokou úroveň komfortu ovládání a jedinečnou estetiku. Aby bylo možné splnit ty nejvyšší nároky, spoléhá 80členný tým společnosti Canor Audio na nejmodernější výrobní technologie při montáži elektronických desek, vlastní výrobu krytů a technické vychytávky, jako je vlastní stíněná měřicí místnost pro testy EMC a rádiového vysílání.

GTranslate »