DCS BARTÓK ALL-IN STREAMOVACÍ ZAŘÍZENÍ NEJVYŠŠÍ KVALITY

Mnohokrát oceňované komponenty dCS a nyní v tomto případě dCS Bartók jednoznačně pozvedne vaši reprodukci do doposud neslýchaného prostoru. Níže uvádíme úryvky z review různorodých recenzentů. Stojí to za to poslechnout (a taky níže přečíst:)
..
„Světová třída… Nejlepší digitální reprodukce, jakou jsem zažil.“
..
„Pozoruhodně dokonalé… ať už hrajete prostřednictvím nového Bartóka cokoli a jakkoli, jste vtaženi blíže k představení a ponořeni do hudby.“
..
„Zavede vás do vzácného světa elitních digitálních zdrojů s minimem kompromisů. Poslechněte si ji, pokud můžete.“
..
„Bartók je špičkou ve své třídě… je to přehrávač, který mohu poslouchat 12-16 hodin denně (a mnohokrát jsem to udělal) bez únavy.“
..
„Nekupujte si nové auto. Kupte si dCS Bartók“
..
„Překvapil mě i mé hosty tím, že vyvolal nové reakce na hudbu, kterou jsme všichni slyšeli už mnohokrát…“

Není dále co dodat. To musíte slyšet.

www.HiFistudioEVEREST.cz
HiFi studio EVEREST
Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají
.
#dcs #dcsonlythemusic #dcsbartok #topdac #digitalclock #onlythebest#audiovideo #daconcerter #highfidelity #puristicaudio #madeinuk#bestofthebest #hifistudioeverest #audiophile #digitalstreaming#qobuzstream #acoustictreatment #graphiteaudio #graphiteplatform#graphiteisolationplatform #ubsound #coaxialdriver #ubsoundm75#topspeakers #divagrandezza #hornspeaker #dynamichorn


DCS BARTÓK JE OPRAVDOVÝM HIGH-ENDEM, TEDY KOMBINACE SVĚTOVÉHO ŘEMESLNÉHO ZPRACOVÁNÍ A ŠPIČKOVÉ TECHNOLOGIE

Ti, kteří investují do dCS, mají možnost zažít jedinečný okamžik, kdy se svět zastaví tam, kde je… jen hudba.

Když umělec tvoří hudbu, vytváří svět: vesmír detailů, které se vzájemně prolínají a střetávají, aby vytvořily něco jedinečného. Za každým z těchto jemných detailů se skrývá příběh, myšlenka, pocit nebo nápad, a teprve když je všechny slyšíme, můžeme se do představení skutečně ponořit a vidět svět, který nám umělec chce ukázat.

Pro dCS tyto detaily přesahují fyzickou nebo technickou stránku a zahrnují samotnou podstatu hudby. Řešením všech aspektů nahraného zvuku, od nejjemnějších nádechů a intonací až po pocit prostoru, hloubky, času a harmonického pohybu, se snaží odhalit nejen umělecké kvality nahrávky, ale i emoce, napětí a atmosféru, které se pod ní skrývá – a představit tak zážitek, kdy hudba působí „správně“ a zároveň dokonale.

Toho je dosahováno díky nebojácnému inženýrství, důkladnému vývoji a pečlivému řemeslu. dCS byla založena v roce 1987 a již více jak 30 let definuje hranice digitálního zvuku a vyvíjí řadu průkopnických produktů a technologií, které prezentují zvuk s každou jeho nuancí.

Každému produktu je věnována stejná péče, přemýšlení a posedlá pozornost detailům, stejně jako umělci a tvůrci, kterým tyto systémy slouží. Každý ze systémů je navržen a ručně sestaven v Cambridge v Anglii prvotřídním týmem designérů, inženýrů a techniků: výjimečnou skupinou lidí, které spojuje vášeň pro hudbu a neochvějné odhodlání ovládnout svůj obor.

GTranslate »