VORTEX HIFI.. funkční HiFi příslušenství v HiFi studio EVEREST

Společnost Vortex založil Norbert Maurer. Lze ji označit za průkopníka v oblasti výzkumu účinků AF a RF záření na lidský organismus a jeho sluchové vjemy. Bez ohledu na to, jak dokonalý je elektroakustický systém, kvalita poslechu je nevyhnutelně spojena s kvalitou interpretace akustických dat prostřednictvím lidského nervového systému.

Výsledkem dlouhodobého výzkumu a vývojových prací jsou nové produkty pro vylepšení vašich HiFi sestav, které využívají nejnovější vědecké poznatky a také poznatky alternativní medicíny. Bez tohoto inovativního „ladicího“ příslušenství, které minimalizuje všudypřítomné NF a VF záření a jeho účinky, již podle Norberta Maurera není možné vytvořit v dnešním domácím prostředí příjemný a přirozený poslech. Důvodem je negativní vliv NF a VF záření na nervový systém našeho těla.

Skutečný význam aplikace HiFi produktů Vortex si poslechnete v našem HiFi studiu v Brně Modřicích. Je možné tyto prvky případně zapůjčit pro poslech ve vašich domácích či jiných audio prostorech!

Tímto se plně podepisujeme a ručíme za opodstatněný význam produktů Vortex v audio zapojeních vašich audiovizuálních sestav.

HiFi studio EVEREST
Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají
více info o produktech zde:
https://hifistudioeverest.cz/wp-content/uploads/2022/10/MOC-Cenik-VORTEX-produkty-informace-Update-10-2022-FINAL.pdf
a také na eshopu
https://www.tubex-store.cz/vortex-hi-fi/

#vortexhifi #vortex #hfituning #hifistudioeverest #audiovideo#hifi#audiophíle #hifiporn #tohleneniprobastlire #pureaudio

GTranslate »