IONIC SOUND SYSTEM 2.1 ULTRAMODERTNÍ SYSTÉM 2.1 V POČÍTAČÍ, PRACOVNY ANEBO DO OBÝVÁKU!

DEEPTIME IONIC SOUND SYSTEM 2.1
Znudění všedním HiFi anebo co hůře, nemáte místa nazbyt v moderním interiéru? Přijďte si do našeho audio studia poslechnout tento ultramoderní systém 2.1 s parádním zvukem a hutnými basy. Automatické zapnutí při detekci signálu, optický a 3,5mm vstup jack. Bluetooth přenos v HD kvalitě. Ambientní podsvětlení s intenzitou dle hlasitosti. Vypadá to a hraje velmi dobře..
Systém se skládá ze dvou satelitů Spirula a subwooferu Thunderstone. Jeho zvuk zní překvapivě opravdu „nízko“ ? Ať už k počítači, do kanceláře, či se zámyslem ozvučení televize v obýváku, DEEPTIME je dostatečně výkonné a šikovné ultramoderní zařízení vytištěné 3D tiskem z písku pro vaše prostory!
anebo na eshopU
 

IONIC SOUND SYSTEM

IONIC SOUND SYSTEM – Elegantní inovativní reproduktorový systém 2.1 navržený pro opravdové požitkáře a milovníky technologií a skvělého zvuku. Tento luxusní zvukový systém 2.1 se může pochlubit dvěma  šnekovitými satelity Spirula a působivým subwooferem Thunderstone, který nabízí plnou a ohromující reprodukci basové složky reprodukce.

NEZAPOMENUTELNÝ ZÁŽITEK

Vychutnejte si snadné připojení, kterou nabízí vlastní konektivita Bluetooth s analogovými i digitálními zdroji. IONIC SOUND SYSTEM začne automaticky přehrávat z posledního připojeného zařízení a nabízí tak inteligentní zážitek a pohodlí bez nutnosti použití tlačítek. Když není detekován žádný signál, přejde systém IONIC do automatického pohotovostního režimu, aby byl připraven reagovat na nový řídící signál, který detekuje prostřednictvím rozhraní Bluetooth nebo Toslink.

SPIRULA SATELITY

Satelitní reproduktory SPIRULA jsou naladěny na optimální hodnoty. S pomocí profesionálního softwaru pro návrhování reproduktorů byly analyzovány stovky různých parametrů reproduktorů. Ty nejlepší s vysokým výkonem vzhledem k jejich velikosti jsou integrovány do vlastního kompaktního šnekovitého satelitu.

THUNDERSTONER SUBWOOFER

Ovládání Thunderstone je intuitivní a poutavé. Vnější kroužek upravuje hlasitost basů, zatímco vnitřní kroužek ovládá celkovou hlasitost, takže můžete optimalizovat svůj poslech dle potřeby. Oba kroužky jsou vybaveny neodymovými magnety s kuličkovými ložisky, což zajišťuje odolnou konstrukci určenou k provozu po celá desetiletí.

GTranslate »