CYRUS I9

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ CYRUS I9-XR OHROMUJÍCÍ VÝKON KOMPAKTNÍCH ROZMĚRŮ

Vysoký výkon a účinnost, tradičně kompaktní rozměry, dynamika, DAC ESS Sabre, rozmanitá konektivita v podobě digitálních i analogových signálových vstupů… to je Cyrus Audio a jeho nová série XR, která Vám z obýváku udělá plnohodnotné domácí kino!

Vyzkoušejte na vlastní uši v našem audio studiu, ten zvuk je prostě nenahraditelný!

HiFI studio EVEREST – Audio studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají

#cyrus #cyrusaudio #cyrusaudiocz #cyrusi9xr#hifistudioeverest #hifiporn #homecinema #cyruscz#hometreatment #audiovideo #topsound #i9cyrus 

O SPOLEČNOSTI CYRUS AUDIO

Cyrus Audio je mezinárodně uznávaná značka špičkového audia se sídlem v Cambridgeshire v Anglii. Již téměř 40 let stojíme v čele audio scény. Poté, co jsme v roce 1984 uvedli na trh původní zesilovač Cyrus One, jsme se rychle etablovali jako společnost poskytující vynikající kvalitu pro nejnáročnější milovníky hudby. Od té doby navrhujeme a vyrábíme oceňované audio produkty. Společnost Cyrus je hrdá na to, že je jednou z mála zbývajících nezávislých britských značek, přičemž naše řada integrovaných zesilovačů, CD přehrávačů, výkonových zesilovačů a napájecích zdrojů se nadále vyrábí ve Velké Británii u našich partnerů SMS Electronics.

TECHNOLOGIE A VÝVOJ CYRUS AUDIO

Talentovaný výzkumný a vývojový tým se v průběhu let zasloužil o několik prvenství v oboru. I nadále posouvá technologické hranice ve snaze přinést našim zákazníkům lepší hudební zážitky. Klíčovým cílem je pro nás zajistit, aby byl zachycen emocionální obsah hudby. Proto je poslech hudby na systému Cyrus skutečně poutavým a povznášejícím zážitkem.

REZERVUJTE SI POSLECHOVÝ ČAS A VYZKOUŠEJTE CYRUS I9-XR

REZERVOVAT POSLECHOVÝ ČAS STUDIA
GTranslate »