UNISON SIMPLY ITALY

UNISON SIMPLY ITALY – LAMPOVÁ TRADICE Z ITÁLIE, ZA MÁLO PENĚZ HODNĚ MUZIKY!

PŘEDSTAVUJEME LEGENGU UNISON RESEARCH SIMPLY ITALY!

Model Simply Italy byl inspirován kultovním integrovaným zesilovačem Simply Two od společnosti Unison Research a byl vyroben u příležitosti 150. výročí sjednocení Itálie. Byl navržen tak, aby byl věrný tradici společnosti Unison Research, a to tak, že se jedná o konstrukci integrovaného zesilovače, která zní skvěle a dbá na důležité zásady zvukového inženýrství, které snižují veškerá rušení ovlivňující ve výsledku výkon.

Vzhledem k ohromnému úspěchu konstrukce sdílí Simply Italy mnoho konstrukčních prvků s modelem Simply Two. V obou případech se jedná o cenově velice dostupné, single-ended konstrukce třídy A, které generují 12 W na kanál. V obou případech jsou použity výkonové elektronky EL34 v koncovém stupni a budící ECC82 v předzesilovači. Tímto je dosaženo charakteristického zvukového obrazu, čistoty a hudební přesnosti společnosti Unison Research. Model Simply Italy však nabízí celou řadu nových funkcí, které byly navrženy a vyvinuty docela nedávno.

UNISON SIMPLY ITALY TUBES DETAIL

Zaprvé, výstupní impedance byla upravena z 8Ω na 6Ω, díky čemuž je zesilovač kompatibilní s větší škálou reproduktorů. Také proto, že skutečná dual-mono konfigurace by byla u takto kompaktního zesilovače nepraktická, navrhla společnost Unison Research nový „Quasi-Dual-Mono“ napájecí zdroj. V této konfiguraci jsou výkonový transformátor a první filtrační stupeň napájecího zdroje zdvojeny, čímž jsou odděleny všechny stupně předzesilovače, což umožňuje nižší přeslechy a velice nízké zkreslení.

SIMPLY ITALY INSIDE VIEW

Díky schopnosti společnosti Unison Research navrhovat specializované transformátory, je model Simply Italy vybaven koncovým stupněm tvořeným jedním EL34 v konfiguraci single-ended ultra-linear. Tento způsob provozu výstupních transformátorů umožňuje, aby pentody EL34 pracovaly téměř jako triody. Přídavný přepínač navíc umožňuje nastavení záporné zpětné vazby v obvodu. To znamená, že zvukový charakter zesilovače lze upravit tak, aby vyhovoval konkrétním hudebním žánrům, anebo byl přizpůsoben konkrétnímu poslechovému prostředí.

SIMPLY ITALY BY UNISON RESEARCH SIDE VIEW

Vzhled zesilovače Simply Italy doznal ve srovnání s modelem Simply Two radikálních změn. Přední panel je z italského dřeva, které je zvýrazněno kontrastními dřevěnými vložkami kolem ovládacích prvků. Ty zároveň slouží jako antirezonanční opora kovového šasi. Dva pásy z nerezové oceli pod elektronkami pak přidávají na rafinovanosti a navíc napomáhají výkonu tím, že tepelně izolují lampy od elektronických obvodů a výstupních transformátorů. A konečně ovládací knoflíky jsou vyrobeny z nemagnetické nerezové oceli s dostatečným průměrem a hmotností, aby poskytovaly hladký „setrvačníkový“ efekt s vynikajícím citem a přesností otáčení.

UNISON SIMPLY ITALY WITH COVER

Simply Italy se dodává s infračerveným dálkovým ovladačem, který umožňuje pohodlné ovládání přepínání vstupů a prémiového motorizovaného potenciometru hlasitosti od společnosti ALPS. Zadní panel je zakončen čtyřmi velkými pozlacenými konektory, které umožňují snadné připojení jakéhokoli typu reproduktorového kabelu, spolu s jasně označenými vstupy RCA pro zapojení více hudebních zdrojů.

UNISON RESEARCH SIMPLY ITALY REAR VIEW

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI:

  • Ultra-lineární integrovaný zesilovač třídy A
  • Vychází z ikonického designu Simply Two
  • Použitá kombinace elektronek EL34 a ECC82
  • Výstupní impedance 6 Ω pro snadnější přizpůsobení reproduktorům
  • Speciálně navržený napájecí zdroj
  • Přepínatelný přepínač pro změnu účinku záporné zpětné vazby
  • Dřevěná čelní deska dodává kovové skříni dodatečné tlumení
  • Jasně označené vstupy a výstupy
  • IR dálkové ovládání umožňuje pohodlné ovládání
  • Motorizovaný potenciometr řady RK27 od společnosti ALPS
  • Dálkové ovládání RC2 je součástí dodávky

Zesilovač SIMPLY ITALY si je možné vyzkoušet se všemi nepostradatelnými doplňky a v zapojení, které dává hlubší smysl co do významu kvalit reprodukce. 

Těšíme se na shledanou v našem audio studiu!

EVEREST AUDIO SERVICES s.r.o.
HiFi studio EVEREST
Audiovizuální studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají
www.hifistudioeverest.cz
Rezervace poslechu na tel. 777956292, anebo s vyplněním formuláře ZDE


Podrobnější info o produktech Unison Research zde:
https://hifistudioeverest.cz/unison-research/

a také na e-shopu Tubex-Store.cz
https://www.tubex-store.cz/simply-italy/

GTranslate »