ŠPIČKOVÝ OBRAZ A ZVUK PRO TY, CO SI TO ZASLOUŽÍ. 4K PODÍVANÁ NEJVYŠŠÍCH STANDARDŮ V NAŠEM AUDIOVIZUÁLNÍM STUDIU JE PŘIPRAVENA PRO VÁS

Dokonalý herní a audiovizuální zážitek jsme připravili v našem kině se špičkovými kanadskými receivery Anthem! Potěšíme vaše smysly ve 4K s Dobly Vision Atmos s XBOX X Series! Tyto audiovizuální preference přeneseme na přání až k vám domů.
 
Přijďte si to ale nejdříve vyzkoušet do našeho audiovizuálního studia. Zažijete nepoznané a zapomenete na strasti všedních dní a pobavíte se😎👍
 
HiFi studio EVEREST
rezervace 777956292
Audiovizuální studio pro náročné posluchače a ty, co to ještě neznají
 
 

ANTHEM AV RECEIVERY

více na adrese
https://www.tubex-store.cz/a-v-receivery–top/

A/V receivery MRX společnosti Anthem (též domácí kina anebo systém prostorového zvuku) se snaží maximalizovat zvukový výkon, který byl dříve v dané cenové kategorii nedosažitelný. Na základě předchozích modelů jsme přidali nejnovější verzi ARC Genesis, přepracovaný a přesnější kalibrační mikrofon, webové uživatelské rozhraní Anthem, integrovanou podporu streamování, objektově orientované zvukové kodeky s podporou až 15,2 kanálů a čistý výkon, kterým je společnost Anthem známá, až 140 W na kanál.

Modely MRX 540, 740 a 1140 představují skvělý způsob, jak přinést prvotřídní zvuk do jakéhokoli domácího kina nebo multimediální místnosti. Bezproblémově integrujte svůj chytrý televizor nebo projektor díky 7 vyhrazeným vstupům HDMI 8K, které podporují průchod 8K/60Hz nebo 4K/120Hz, a 2 vyhrazeným výstupům s eARC. S MRX si můžete vychutnat video v kvalitě 8K ze všech svých zdrojových zařízení 8K v úžasné čistotě a kvalitě.

XGIMI HORIZON ULTRA
Xgimi Horizon Ultra je první domácí projektor 4K s dlouhou projekční vzdáleností a Dolby Vision na světě

více informací zde
https://www.tubex-store.cz/domaci-projektory/

Technologie Dolby Vision zdůrazní světla až 40krát více a prokreslí tmavá místa až 10krát více než je obvyklý obrazový standard. Cokoli budete sledovat skutečně ožije!

Xgimi Horizon Ultra se světelným výkonem 2300 ISO lumenů získáte to nejlepší ze světa LED i laseru – ultra vysoký jas a realistické barvy ve dne i v noci. Stačí se posadit, uvolnit se a nechat se ohromit tím, co uvidíte!

GTranslate »